Våran klass!! :)

P.S!!!! Lägger ut gamla rid-filmer ikväll eller imon pga att ja e me kompisar ;)

Vill ni??

Vill ni ha några gamla filmer?? ;)
Imon

Imon ere Freedah!! :D Wiiiee!! Då ere stilbytardag på skolan och disco på kvällen!! xD NICE NICE!! Vi lägger nog ut ett foto på oss på stilbytardagen! ;) Men vi säger inte VAD vi ska va! ;) det får ni gissa! Sen så kanske vi lägger in nåt inlägg om vad som händer på discot ;)


10 läsare!

Åååh, tack ALLA underbara 10 läsare!!!;) För er kanske det låter som jätte lite, men för oss är det rekord och betyder jätte mkt!<3
Mer videor kommer!!;)Jätte ledsen för att låten är för kort och att man får se de två sista minuterna utan musik, orkar inte ändra!!
ps!! video om vår utveckling kommer om nån vecka/några veckor!!<3

Video
Nu e videon här!!;)
Video påväg!!

Nu håller jag på med en video på när vi hoppar, inte bara från ridskolecupen elr klubbhoppningar utan lite från båda!!;)
Nån da till sen kommer den... tror jag!!x'DI måndags...

... red vi! :D Vi hoppade!!! xD Så innan vi fick välja hästar fick vi bygga bana :D Sen när vi skulle välja så fick jag (Ad) Van Gogh, men när jag kom till ridhuset sa vår ridlärare att jag fick ta Elvira istället <3333 Och Ma fick testa GG (Guiseppe Garabaldi) Och vi fick först trava lite bommar överrallt. Sen så skulle vi hoppa bana :D o då såg banan ut såhär; Man fick först fatta höger galopp på C-volten, sen vände man typ mitt i volten, som man gör när man byter varv på volten ungefär. Då skulle man byta till vänster galopp över hindret, galoppera längst A-kortsidan och vända snett igenom, hoppa ett hinder på diagonalen och fatta höger galopp över hindret. Sen galopperade man C-kortsidan, vände snett igenom, hoppade ett hinder på den diagonalen och fatta vänster galopp över hindret. :D Sen var banan slut :D o sen så övade vi på att hoppa snett på hindrena så vi fick vända rakt upp i galopp eller trav och hoppa de tre hinderna fast de stod snett :D Elvira var jätteduktig!! :D

Ses!


Savage Garden

Har fått ett litet "savage garden-anfall" och måste bara lägga ut en låt med dem!!;)

Lite rolig video men jaja!!;) Bästa bandet EVER!!<3
Tjao!;)

Ja, idag har vi dansat!;) Har JÄTTE ont i foten nu (för klumpiga jag trampade på den) Det var JÄÄÄTE kul, vi håller på med en dans till UKM, med låten: Work it out med Lightbull thieves!;) (Pallar inte förklara vad UKM är) och sen håller vi på med en dans vår danslärare har gjort med låten: Until we bleed med Kleerup feat. 
Lykke li!;)
Imon

Imon så ska vi dansa!! :D vi har en liten... ja, vad kan man säga... TRADITION!! :P nee men kanske system?? vana?? HUR  SOM HELST! ;) efter skolan går vi till cafeterian, äter macka och dricker varm choklad, går till kupolen där det finns en sal där vi får vara och värma upp o så tills lektionen börjar ;) jaa så e de imon då! :P men ses!!

Kill Theory

Här får ni en trailer av filmen vi såg igår ;) Tänk bara att filmen är läskigare än dem!
VARNING FÖR STARKA BILDER!!!!!!!

Ridskolecupen!!

Idag var vi på ridskolecupen!! Det handlar om att en person rider banan två ggr. Då tar man båda tiderna som personen red på, plusar ihop dem och delar det på två. Då får man fram medeltiden och så ska man försöka rida så nära den tiden som möjligt! man e 2 lag, fyra pers i varje lag, o det laget som har närmast idealtiden med minst fel vinner!! :D man tar bara 3 personers poäng i laget. Man tar bort den som har längst bort ifrån eller med mer fel än de andra.  

Vi mötte UPK (Uppsala ponny klubb) och den personen som var närmast idealtiden var en tjej från UPK, men... *dumdududum* SIGTUNA (VI) VANN!!! Vi e asglada!! :D särskilt eftersom vi bara hade ridit de ponnysar/hästarna vi skulle ha hade vi bara ridit två ggr innan. :D Ad fick Elvira <3<3<3 hon e en d-ponny som gillar att hoppa ;) hon e en mörkare brun tjej. Ma fick rida Van Gogh som är en stor häst, suuuper sööööt och snäll. Han är brun!;)

Videor och bilder mm kommer sen!;)Dead by April

Ja, nu får vi hoppas att Dead by April vinner melodifestivalen!;) (Jag hoppas det)
Tycker antingen Dead by April, Ulrik, Loreen eller David ska vinna!!<3
Fast jag hoppas mest på Dead by April!!<3Kill Theory

Vi tittade idag (09/3) på en skräckfilm, den heter Kill Theory och handlade om ett par ungdomar. Dem skulle tillsammans övernatta några dagar i Brents pappas hus som låg 8mil från närmaste granne. Inom några timmar kommer en psykiskt störd mördare efter dem och dem måste alla döda varandra... mördaren hade själv räddat sitt eget liv genom att döda sina vänner. Om dem inte mördar varandra innan klockan sex dör alla, endast en kan överleva. En film vi båda rekomenderar, den är EXTREMT bra!!<33 Väldigt äcklig (mkt blod) men väldigt bra gjord och suveräna skådissar!;) Vill du vet mer? Se filmen då!;)

Vad skulle du göra? (Komentera)
Kom ihåg! Han ligger ALLTID ett steg framför dig!

Deep down we are all killers...
(Står det på fodralet och har nu fastnat i min hjärna)
CUPCAKES!! :D

Idag baka vi cupcakes!! Vi ska ju på ridskolecupen imorron (10/3) så vi baka till det ;) 
Glasyr!! :D

13 stora och 40 små!! (53 st!!)

Slutresulltatet!! ;) 


Nu ska vi njuta av våra vackra cupcakes och kolla på skräckfilm!! :D vi ska äta 33 cupcakes!!! nee skoja bah!! :P men vi behöver bara ha tjugo med oss så ;)Dans!

Vi som skapat denna blogg ÄLSKAR att rida och dansa!;) Vi rider på måndagar och dansar på torsdagar, vi har även haft en danslektion i skolan, på idrotten och vi ska snart ha det igen!!;) Då ska vi öva vighet, för typ ingen i vår klass kan ha helt raka ben och sedan böja sig fram och nuda golvet med handflatorna i marken (hoppas ni fattar, inte så duktig på att förklara) så vår klass är som 80-åringar (lika viga!!) 

Vi har varit med i skapa dans, en dans tävling där vår grupp Swag var med, vi blev publikens val!<3
Om alla i gruppen vill kanske vi kan lägga ut en video på när vi dansar!;) <3Lite mer om oss!;)

<-- Ad som rider på gulleplutten Felix!;)
<-- Ma som rider på gulleplutten Elvira!:)


Detta är lite bilder (ledsen för den dåliga kvalitén) från en debutant dressyr, mer bilder och videor kommer sen!!;) Förmodligen bilder och videor från debutant+klubbhoppningar också!;) I helgen (den 10/3 -12) kommer vi att vara med i ridskolecupen om vi har tur kanske någon kan filma och fota!:D Follow on Bloglovin
RSS 2.0
Teal Moustache