Nämen chaaaaa

Jo, vi ska fota till vår header snart. Mycket har ju hänt sen sist... Felix har flyttat till Glada Hästen och bytt namn (Fenix), vi har vart på några tävlingar, bytt hästar som vi rider på mm. Tänkte berätta i lite olika inlägg men kan berätta lite nu :)
 
Lite musik medan du läser ?
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej, jo förut red vi på måndagar och onsdagar, men nu är det bara på måndagar. På onsdagar och torsdagar har vi dans och varje lördag är jag hela dagen i stallet och Maria kommer sedan på eftermiddagen.
 
Jo, min barndomskompis har nyss börjat rida (typ en och en halv termin sen?) och precis när hon började så följde jag med henne varje gång för att hjälpa. Men sen vet jag inte, jag slutade med det i alla fall. Men nu de senaste veckorna har jag börjat följa med igen. Hon rider på morgonen, sen äter vi där, hjälper till lite tills Maria och hennes syrra (som också börjat rida) kommer och då leder jag hennes syrra då. Så jag kan vara där tills fyra på eftermiddagen eller längre.
 
Förut red jag ju hela tiden på Felix, men sedan i höstas flyttade han :'( så då red jag Dancer istället, och han var jättetrevlig. Då red vi fortfarande utomhus och han var en piggare ponny och påminde väldigt mycket om Felix... Men sedan när det blev inomhussäsong och jag slutade rida honom för att en annan tjej i vår grupp red honom istället så blev han bara konstig. Han ville inte alls galoppera utan bara travade snabbare och var bara allmänt jobbig. Sen någon gång ibland red jag honom och han var verkligen helt annorlunda än vad han var i somras. Men han blir säkert bättre när vi får rida utomhus igen :)
 
Men eftersom jag inte rider Dancer längre han jag börjat rida Zirkon istället. Helt underbar häst ! Älskar att hoppa på honom och jättetrevlig i dressyren ^^  Och vi får se hur länge jag får rida honom då... ;)
 
Sedan var bara jag på klubbhoppning för några veckor sedan (Maria var sjuk) och jag kom trea på Hubbe :) Inte min favorit direkt men funkade ialla fall.
 
 
I skolan har vi mycket att göra så kanske inte kommer gå att uppdatera från båda varje dag men vi kan ju försöka ;)
 
 
Jaa... det var väl allt för nu :)
 
 
 

Alla gulliga komentarer!<3

Du har väl läst inlägget?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Ser bara vi... mowhaha!c:)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Komentera ett till inlägg!:D
Follow on Bloglovin
RSS 2.0
Teal Moustache